Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Bylo, nebylo / Once Upon a Time 5.serie [TvRip] = CSFD 76% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Bylo, nebylo / Once Upon a Time 5.serie [TvRip] = CSFD 76% Názov:Bylo, nebylo / Once Upon a Time 5.serie [TvRip] = CSFD 76% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:7.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-08-11 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dobrodruzny,Fantasy,Rodinny,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: Eng
    Titulky: CZ
    Kvalita zvuku: 2 kanály / 48,0 KHz
    Kvalita videa: 640x360pixelů /29,976 fps
    Odkaz na ČSFD: https://www.csfd.cz/film/297535-bylo-nebylo/prehled/
    Rok vydání: 2015-2016
    Délka: 42x23 min.
    Žánr: Fantasy / Dobrodružný / Romantický / Rodinný



    S05E01: The Dark Swan
    Hned poté, co se Emma stala Temnou, zmizela a hrdinové se musí spojit, aby ji zachránili. Nejprve ji však musí najít, což vyžaduje pomoc od neočekávaného spojence.
    Mezitím, v Začarovaném lese, se Emma brání temnému nutkání a začíná s pátráním po Merlinovi v naději, že může zastavit její přeměnu. Cestou do Kamelotu se jí dostane pomoci od kurážné a statečné princezny bojovnice, Meridy a také od Artuše a jeho rytířů kulatého stolu.

    S05E02: The Price
    Ve snaze ochránit Emmu, musí Regina podniknout kroky, které otestují její sílu dobra. Král Artuš a královna Guinevere pořádají královský bál na uvítání hrdinů na Kamelotu. Když ale oslava vezme smrtící obrat, musí se David a Robin zapojit do akce, jinak riskují ztrátu zásadní výhody v boji o Emminu záchranu. Zpátky ve Storybrooku, Hook nasadí svou osvědčenou techniku v naději, že dostane Emmu zpět ke světlu, a hrdinové zjišťují, že se s nimi z Kamelotu vrátila i neočekávaná návštěva.

    S05E03: Siege Perilous
    V Kamelotu hrdinové tvrdě pracují na osvobození Merlina. David je odhodlaný Emmě pomoct, proto se vydává na výpravu k nalezení magické relikvie, kterou by Regina mohla použít ke komunikaci s čarodějem. Než však David odejde, trvá Artuš na tom, že půjde s ním, neboť nebezpečí, které ho čeká je větší, než si dokáže představit. A Mary Margaret zjistí o osudu jejího starého přítele Lancelota.
    Zpátky ve Storybrooku, Artuš potřebuje Davidovu pomoc při chycení zloděje, který ohrožuje bezpečnost občanů Kamelotu. Na druhé straně města, se Emma střetává s Hookem a pracuje na svém plánu vytáhnout Excalibur z kamene.

    S05E04: The Broken Kingdom
    Poté, co byla Mary Margaret Lancelotem varována před Artušovými záměry, si uvědomuje, že pro ně může být Artuš největší hrozbou. Když není schopna přesvědčit Davida o nebezpečí, bere věci do vlastních rukou. Mezitím, Hookova neochvějná láska poskytuje Emmě záblesk naděje v jejím boji proti neúprosnému Rampelníkovu hlasu.
    V minulosti Kamelotu, Guinevere cítí, že Artuš ztrácí svou cestu a je pohlcován jeho posedlostí spojit Excalibur. S Lancelotem se tak vydává na výpravu do srdce temnoty.
    Ve Storybrooku, Temná Emma vypustí svou tajnou zbraň v další fázi jejího plánu najít statečnou duši, která by byla schopna vytáhnout Excalibur z kamene.

    S05E05: Dreamcatcher
    V Kamelotu se Mary Margaret a David pokouší získat dýku Temného a Emma pomocí lapače snů nahlíží do minulosti, aby zjistila, jak byl Merlin transformován do stromu. Emma a Regina společně pátrají po rozhodující přísadě, kterou musí získat, aby ho osvobodili. Je to však závod o čas, neboť Artuš si jeho osvobození nepřeje. Mezitím, povzbudí Henryho jeho matky, aby sebral odvahu a pozval Violet na rande.
    Zpátky ve Storybrooku, hrdinové se vloupají do Emmina domu v naději, že najdou Golda, ale to, co najdou, jim poskytne pohled na její konečný plán. Stranou toho všeho plní Merida Emmin úkol, když se snaží udělat z Golda hrdinu, kterého potřebuje k vytažení Excaliburu.

    S05E06: The Bear And The Bow
    V Kamelotu dá Meridě náhodné setkání s Merlinem, Davidem, Hookem a Belle novou naději na záchranu jejích bratrů od klanů DunBrochu. Aby neponechala nic náhodě, Merida bere Belle na nebezpečnou výpravu, která vyvrcholí neocenitelnou lekcí statečnosti.
    Zpátky ve Storybrooku, Regina, Mary Margaret a David objevují kouzlo, které umožňuje jednomu z Merlinových vyvolených s ním komunikovat, ale když Artuš selže, začnou ho hrdinové podezřívat. Mezitím, Emma přikáže Meridě zabít Belle v naději, že přinutí Gold stát se hrdinou. Když Merida nedokáže neuposlechnout Emminy příkazy, musí Gold sebrat odvahu, aby zachránil Belle život, jinak riskuje, že ji ztratí navždy.

    S05E07: Nimue
    V Kamelotu, Merlin vede misi k sjednocení dýky s Excaliburem, aby ho mohli jako celou zbraň použít k záchraně Emminy duše od temnoty. Se Zelenou, se Hook, Mary Margaret, David, Regina a Robin vloupají do Artušova hradu, aby vzali šílenému králi meč. Mezitím, Merlin bere Emmu na cestu, na které konfrontuje svou nemesis a zažehne posvátnou jiskru ke spojení Excaliburu. Obě strany jsou testovány, ale jedna utrpí ránu, která může ohrozit celou operaci.
    V dávné minulosti ještě před vládou krále Artuše, mladý Merlin najde smysl života poté, co je obdařen magií a nesmrtelností, ale když se zamiluje do mladé uprchlice Nimue, vše se pro něj změní. Jeho románek navíc odstartuje řetězec událostí, které ovlivní i všechny naše současné hrdiny.

    S05E08: Birth
    Napětí v Kamelotu vrcholí, když Merlin, nyní pod Artušovou kontrolou, dává Emmě ultimátum – buď se vzdá dýky Temného a Prométheovy jiskry nebo zabije celou její rodinu. Poté, co se odmítne vzdát, čelí Emma a ostatní hrdinové Artušovi, Merlinovi a Zeleně v epické bitvě magie a odhodlání. A když se blíží konec, učiní Emma volbu, kterou nikdo nečakal.
    Zpátky ve Storybrooku se Zelenino těhotenství záhadně urychlí a Hook udělá další zoufalá rozhodnutí, aby od Dark Swan dostal odpovědi.¨

    S05E09: The Bear King
    Artuš a Zelena cestují do DunBrochu, aby získali kouzelnou relikvii, která by jim poskytla výhodu k poražení Emmy a hrdinů. Jejich cestu zkříží Merida, která je na své vlastní misi splatit dluh, který její otec, král Fergus, dlužil čarodějnici. Meridě se dostane pomoci od dvou přátel, Mulan a Ruby, ale aby uspokojila čarodějnici a zachránila DunBroch, musí nejprve zjistit totožnost rytíře, který zabil jejího otce.
    V minulosti se Merida naučí statečnosti a cti a po boku Ferguse jede do nechvalně proslulé bitvy, která si vyžádá jeho život.

    S05E10: Broken Heart
    V minulosti Kamelotu se Hook stává Temným a jeho touha po pomstě Rampelníkovi znovu ožívá. Když se Emma a Hook nedohodnou na dalším postupu, kousky skládačky do sebe začnou zapadat a události Kamelotu značně ovlivní současnost. My jsme následně svědky střetnutí mezi silami světla a temnoty, které naše hrdiny nasměřuje k jejich osudu.
    Mezitím, ve Storybrooku, Hookova touha po pomstě Goldovi postaví oba v ohrožení a Emmina láska čelí těžké zkoušce, když se snaží přesvědčit Hooka, aby upustil od temnoty, než se s Mary Margaret, Davidem a Reginou pustí do nové mise, když je uvolněno neznámé zlo.

    S05E11: Swan Song
    Temné obléhání Storybrooku je v plném proud a vzkříšení Temní se zaměřují na živou duši, kterou chtějí obětovat k návratu mezi živé. Gold radí Mary Margaret, Davidovi a ostatním hrdinům, aby své poslední chvíle strávili se svými blízkými. Emma se však odmítá vzdát, protože ví, že je za všechno zodpovědná kvůli svým špatným rozhodnutím. Když se Emma a Hook střetávají tváří v tvář s osudem Storybrooku v sázce, zničí Hookovy činy Emmu způsobem, který by nikdo nečekal.
    V minulosti pohádkové země, Zlá královna testuje Hookovu odvahu tím, že ho donutí postavit se svým démonům z minulosti, aby ho mohla vyslat k jednomu vlastnímu.  

    S05E12: Souls of the Departed
    Emma, Regina, Mary Margaret, David, Robin, Henry a Gold dorazí do podsvětí, aby zahránili Hooka, ale zjišťují, že jejich hledání bude mnohem těžší, než čekali. Ztracené duše s nedokončenými záležitostmi, z nichž některé touží po pomstě, pronásledují naše hrdiny na každém kroku.
    Mezitím, v minulosti Začarovaného lesa, se vrací známá tvář z minulosti Zlé královny, aby dala Regině dokonalý dárek k narozeninám.

    S05E13: Labor of Love
    V podsvětí informuje Hádův uprchlý vězeň hrdiny, že je Hook držen v zajetí. Hrdinové se musí utkat s děsivou bestií, která jej střeží, proto Mary Margaret vyhledá svého starého přítele z dětství. Brzy však zjišťuje, že její přítel již není hrdina jako kdysi. V minulosti Začarovaného lesa se mladá Sněhurka snaží zachovat v království mír a musí se naučít, jak být opravdovým hrdinou, aby se jednoho dne mohla stát královnou.

    S05E14: Devil's Due
    Když si Hook odmítne vybrat, kdo z jeho přátel zůstane v Podsvětí, je Hádem uvězněn u Řeky ztracených duší. Gold touží po návratu domů k Belle, proto vyhledá svou manželku Milah, aby hrdinům pomohla Hooka zachránit. V minulosti Začarovaného lesa čelí Rampelník a Milah krizi, která zahrnuje život jejich syna Baelfirea. Rampl uzavře dohodu, která jej bude pronásledovat.

    S05E15: The Brothers Jones
    Hook a Emma musí najít způsob, jak porazit Háda, aby se mohli s ostatními vrátit do Storybrooku. Hook se setkává se svým zemřelým bratrem Liamem a ostatní hledají knihu, která obsahuje klíč k Hádově porážce. Henry vezme věci do vlastních rukou a Hádes se snaží udržet hrdiny v Podsvětí tím, že je poštve proti sobě. V minulosti je testováno pouto bratrů Jonesových, když se jejich obchodní loď dostane do nebezpečné bouře.  

    S05E16: Our Decay
    Hrdinové stále hledají cestu z Podsvětí. Na Hádovu milost, Gold vytváří portál do Storybrooku, který přenese Belle, Zelenu a Robinovo dítě do Podsvětí. Zatímco se Regina a Zelena dostanou do sesterské hádky, Belle se setkává s Ramplem a dozvídá se šokující novinky, které navždy změní její život. Sněhurka a David se beznadějně pokouší poslat zprávu svému synovi Nealovi. V minulosti Hádes zjistí o Zelenině zvláštním kouzle a cestuje za ní do Oz, aby uzavřel spojenectví, které však přeroste v něco většího.

    S05E17: Her Handsome Hero
    Belle se obrací na Rampelníka v naději, že najde způsob, jak ochránit jejich dítě před Hádem. Nedohodnou se však na použití temné magie, kterou mu Belle zakázala používat. Mezitím, Hádes se tajně setkává s Gastonem, aby ho poslal vykonat pomstu vůči Rampelníkovi. Zatímco se hrdinové snaží najít cestu z podsvětí a způsob, jak porazit Háda, Emma má děsivou noční můru, která se pomalu začíná naplňovat. V minulosti se Belle setkává s Gastonem, ale jejich románek je přerušen v předvečer zlobří války.

    S05E18: Ruby Slippers
    V minulosti se Ruby a Mulan ocitají v Oz, kde se setkávají s Dorotkou. Vzápětí jsou svědky Zelenina návratu, proto hledají způsob, jak se jí jednou provždy zbavit. Dorotka ovšem zmizí a hledání zavede Ruby až do Podsvětí, kde se jí dostane pomoci od Emmy, Reginy a Sněhurky. Mezitím, Sněhurka a David se snaží najít způsob, jak dostat alespoň jednoho z Podsvětí, aby se mohl postarat o Neala.

    S05E19: Sisters
    Hádes se usmiřuje se Zelenou a řekne jí, že s ní chce žít mimo Podsvětí. Jediné, co potřebuje, je polibek z pravé lásky, který by udravil jeho srdce, a on tak mohl opustit Podsvětí a uvěznit v něm hrdiny navždy. Regina se o jejich plánu dozví, proto požádá o pomoc Coru, aby našla způsob, jak od sebe Zelenu a Háda oddělit. Cora však odhalí rodinné tajemství, které by mohlo navždy změnit Reginin a Zelenin život. David se konečně setkává s Jamesem, jenž touží po pomstě za to, že mu bratr ukradl život, který měl mít on.

    S05E20: Firebird
    Hádes se obrátí na hrdiny, aby mu pomohli zachránit Zelenu ze spárů Rampelníka a Petra Pana. Na oplátku nabízí odstranění jmen z náhrobků. Hook však stále není schopen odejít, proto cestuje s Emmou do hlubin Podsvětí. Cruella De Vil je odhodlaná udržet hrdiny v Podsvětí. V minulosti hledá Emma informace o své rodině a uzavře nečekané přátelství.

    S05E21: Last Rites
    Emma, David, Regina a Henry jsou zpátky ve Storybrooku, kde se setkávají se Sněhurkou. Bohužel musí ještě vyřešit problém s Hádem, který stále klame Zelenu a hodlá použít všemocný olympijský krystal, aby převzal kontrolu nad městem. Hrdinové zoufale hledají způsob, jak Háda porazit, zatímco v Podsvětí hledá Hook chybějící stránky z pohádkové knihy. Regina a Robin jdou přímo proti Hádovi, což vyvrcholí v epický souboj, který naše hrdiny navždy změní.

    S05E22: Only You
    Hrdinové se snaží dát Regině prostor k truchlení nad ztrátou Robina, ale když zjistí, že Gold ukradl olympijský krystal, kterým ovládá všechnu magii ve Storybrooku, musí ho zastavit. Henry už dál nesnese bolest, kterou magie způsobuje jeho rodině, proto chce s Violet magii jednou provždy zničit. Mezitím se Zelena, Sněhurka, David a Hook pokouší otevřít portál, který by Meridu a ostatní hosty vrátil domů. Něco se však pokazí a skupina hrdinů končí v novém děsivém světě.

    S05E23: An Untold Story
    S možností zničení magie a osudem Storybrooku na vlásku, musí Emma a Regina najít Henryho dřív než Gold. Regina stále bojuje se svou temnou stránkou. Mezitím jsou Sněhurka, David, Hook a Zelena uvězněni a musí se spokojit s dvěma velmi narušenými jedinci, kteří jsou schopní postavit se Goldovi.



       
       


    Pohádky existují. A v jedné z nich zlá čarodějnice všechny postavy z pohádkového světa zaklela a uvěznila ve skutečném světě, kde si už nikdo z nich nepamatuje kým původně byl...








    vlastamirkaalena,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -9
    KatkaDC
    Ratio 0.18

    Clen

    19/09/2020 09.45.56
    Mohl by sem dát někdo pátou a šestou sérii v češtině prosím.

    6
    KatkaDC
    Ratio 0.18

    Clen

    14/09/2020 12.37.23
    bylo by možné dát sem sérii 5 a 6 v češtině?

    -2
    KatkaDC
    Ratio 0.18

    Clen

    14/09/2020 12.35.23
    Bylo možné dát sérii 5 a 6 v češtině?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.137 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 14:21
    sql

    TOPlist